cock.reismee.nl

een film

vandaag besloten om een film te gaan zien. Eigenlijk waren er niet zo veel bijzondere films te zien dus besloten om Abraham Lincoln vampire hunter te gaan zien. Raar en natuurlijk historisch niet gehaal correct verhaal. Echter de special effect afdeling heeft er wel een spectacel van weten te maken.

De film was in de first class cinema en ook dit is apart om mee te maken. Je krijgt wat te drinken en een schaal popcorn bij de prijs an het kaartje. Dat mag ook wel want het kaartje kost 700 baht. De stoelen zijn super. Van die stoelen met voettenbank die helaal plat kunnen. En geluid en beeld waren ook prima. Voor aanvang natuurlijk de previews en de reclame. Hier in Thailand doen ze echter ook wat anders, namelijk een clip van de koning draaien en iedereen wordt verzocht te gaan staan. Aangezien de koning hier hoog staat aangeschreven doet iedereen mee. Geen idee wat er zou kunnen gebeuren als je niet mee zou doen. Het waren een paar leuke uurtjes in de bioscoop en geeft weer een andere kijk op het land.

Reacties

Reacties

nel

Zo'n verering van de koning heb je toch maar weer mooi meegemaakt!! En dat op de valreep..........., want het zit er bijna op! Voor straks: een goede vlucht naar huis. 't Zal wel afzien worden als je weer in onze Hollandse regen loopt. Sterkte!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!